Fortrolighedspolitik

Ikrafttrædelsesdato: 18. januar 2019


shijiazhuang ningshao imp & exp co., ltd ("os", "vi" eller "vores") driver webstedet dan.nscooker.com (i det følgende benævnt "tjenesten").

Denne side informerer dig om vores politikker vedrørende indsamling, brug og videregivelse af personlige data, når du bruger vores service og de valg, du har knyttet til disse data.

Vi bruger dine data til at levere og forbedre tjenesten. Ved at bruge tjenesten accepterer du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne politik. Medmindre andet er defineret i denne fortrolighedspolitik, har de udtryk, der bruges i denne fortrolighedspolitik, den samme betydning som i vores vilkår og betingelser, tilgængelige fra dan.nscooker.com

Definitioner

  • Service

    Tjenesten er webstedet dan.nscooker.com, der drives af shijiazhuang ningshao imp & exp co., ltd

  • Personlig data

    Personoplysninger betyder data om en levende person, der kan identificeres ud fra disse data (eller fra disse og andre oplysninger, enten i vores besiddelse eller sandsynligvis kommer i vores besiddelse).

  • Brugsdata

    Brugsdata er data, der indsamles automatisk enten genereret ved brug af tjenesten eller fra selve tjenesteinfrastrukturen (for eksempel varigheden af et sidebesøg).

  • Cookies

    Cookies er små filer, der er gemt på din enhed (computer eller mobilenhed).

  • Dataansvarlig

    Med dataansvarlig forstås den fysiske eller juridiske person, der (enten alene eller i fællesskab eller til fælles med andre personer) bestemmer formålet med og den måde, hvorpå personlige oplysninger behandles eller skal behandles.

    Med henblik på denne fortrolighedspolitik er vi dataansvarlig for dine personoplysninger.

  • Databehandlere (eller tjenesteudbydere)

    Databehandler (eller tjenesteudbyder) betyder enhver fysisk eller juridisk person, der behandler dataene på vegne af den dataansvarlige.

    Vi bruger muligvis tjenester fra forskellige tjenesteudbydere for at behandle dine data mere effektivt.

  • Registreret (eller bruger)

    Den registrerede er enhver levende person, der bruger vores service og er genstand for personlige data.

Indsamling og brug af information

Vi indsamler flere forskellige typer oplysninger til forskellige formål for at levere og forbedre vores service til dig.

Typer af indsamlede data

Personlig data

Når du bruger vores service, kan vi bede dig om at give os visse personligt identificerbare oplysninger, der kan bruges til at kontakte eller identificere dig ("personlige data"). Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

  • Email adresse

  • Cookies og brugsdata

Vi kan bruge dine personlige data til at kontakte dig med nyhedsbreve, markedsførings- eller reklamemateriale og anden information, der kan være af interesse for dig. Du kan fravælge at modtage enhver eller alle disse meddelelser fra os ved at kontakte os.

Brugsdata

Vi kan også indsamle oplysninger om, hvordan Tjenesten tilgås og bruges ("Brugsdata"). Disse brugsdata kan omfatte oplysninger såsom din computers internetprotokoladresse (f.eks. IP-adresse), browsertype, browserversion, siderne i vores service, du besøger, tidspunktet og datoen for dit besøg, den tid, der bruges på disse sider, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Sporings- og cookiedata

Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologier til at spore aktiviteten på vores service, og vi har visse oplysninger.

Cookies er filer med en lille mængde data, der kan omfatte en anonym unik identifikator. Cookies sendes til din browser fra et websted og gemmes på din enhed. Andre sporingsteknologier bruges også som beacons, tags og scripts til at indsamle og spore information og til at forbedre og analysere vores service.

Du kan instruere din browser om at afvise alle cookies eller angive, hvornår en cookie sendes. Men hvis du ikke accepterer cookies, kan du muligvis ikke bruge nogle dele af vores service.

Eksempler på cookies, vi bruger:

  • Sessionscookies. Vi bruger sessionscookies til at betjene vores service.

  • Præference cookies. Vi bruger præferencecookies til at huske dine præferencer og forskellige indstillinger.

  • Sikkerhedscookies. Vi bruger sikkerhedscookies af sikkerhedsmæssige årsager.

Brug af data

shijiazhuang ningshao imp & exp co., ltd bruger de indsamlede data til forskellige formål:

  • At levere og vedligeholde vores service

  • For at underrette dig om ændringer i vores service

  • For at give dig mulighed for at deltage i interaktive funktioner i vores service, når du vælger at gøre det

  • At yde kundesupport

  • At indsamle analyser eller værdifulde oplysninger, så vi kan forbedre vores service

  • For at overvåge brugen af vores service

  • At opdage, forhindre og løse tekniske problemer

  • For at give dig nyheder, særlige tilbud og generel information om andre varer, tjenester og begivenheder, som vi tilbyder, der ligner dem, som du allerede har købt eller spurgt om, medmindre du har valgt ikke at modtage sådanne oplysninger

Retsgrundlag for behandling af personoplysninger i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR)

Hvis du er fra Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EEA), shijiazhuang ningshao imp & exp co., ltd juridisk grundlag for indsamling og brug af de personlige oplysninger, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik, afhænger af de personoplysninger, vi indsamler, og den specifikke kontekst, hvor vi indsamler dem.

shijiazhuang ningshao imp & exp co., ltd kan behandle dine personlige data, fordi:

  • Vi er nødt til at udføre en kontrakt med dig

  • Du har givet os tilladelse til det

  • Behandlingen er i vores legitime interesser, og den tilsidesættes ikke af dine rettigheder

  • For at overholde loven

Opbevaring af data

shijiazhuang ningshao imp & exp co., ltd opbevarer kun dine personlige data, så længe det er nødvendigt til de formål, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Vi opbevarer og bruger dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (for eksempel hvis vi er forpligtet til at opbevare dine data for at overholde gældende love), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker.

shijiazhuang ningshao imp & exp co., ltd opbevarer også brugsdata til interne analyseformål. Brugsdata opbevares normalt i en kortere periode, undtagen når disse data bruges til at styrke sikkerheden eller forbedre funktionaliteten af vores Tjeneste, eller vi er juridisk forpligtet til at opbevare disse data i længere perioder.

Overførsel af data

Dine oplysninger, herunder personoplysninger, kan overføres til - og vedligeholdes på - computere, der er placeret uden for din stat, provins, land eller anden statslige jurisdiktion, hvor databeskyttelseslovgivningen kan afvige fra dem, der gælder for din jurisdiktion.

Hvis du befinder dig uden for Kina og vælger at give os oplysninger, skal du være opmærksom på, at vi overfører dataene, inklusive personlige data, til Kina og behandler dem der.

Dit samtykke til denne fortrolighedspolitik efterfulgt af din indsendelse af sådanne oplysninger repræsenterer din accept til denne overførsel.

shijiazhuang ningshao imp & exp co., ltd tager alle de skridt, der med rimelighed er nødvendige for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, og ingen overførsel af dine personoplysninger finder sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelige kontroller på plads, herunder sikkerheden ved dine data og andre personlige oplysninger.

Videregivelse af data

Forretningstransaktion

Hvis shijiazhuang ningshao imp & exp co., ltd er involveret i en fusion, erhvervelse eller salg af aktiver, kan dine personoplysninger overføres. Vi giver besked, inden dine personlige data overføres og bliver underlagt en anden fortrolighedspolitik.

Offentliggørelse for retshåndhævelse

Under visse omstændigheder kan shijiazhuang ningshao imp & exp co., ltd være forpligtet til at videregive dine personoplysninger, hvis det kræves ved lov eller som svar på gyldige anmodninger fra offentlige myndigheder (f.eks. En domstol eller et regeringsorgan).

Lovkrav

shijiazhuang ningshao imp & exp co., ltd kan videregive dine personoplysninger i god tro, at sådan handling er nødvendig for at:

  • At overholde en juridisk forpligtelse

  • For at beskytte og forsvare rettigheder eller ejendom tilhørende shijiazhuang ningshao imp & exp co., ltd

  • For at forhindre eller undersøge mulige forseelser i forbindelse med tjenesten

  • For at beskytte den personlige sikkerhed for brugere af Tjenesten eller offentligheden

  • For at beskytte mod juridisk ansvar

Datasikkerhed

Sikkerheden af dine data er vigtig for os, men husk at ingen metode til transmission over internettet eller metode til elektronisk lagring er 100% sikker. Mens vi stræber efter at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere deres absolutte sikkerhed.

Vores politik for "Spor ikke" -signaler i henhold til California Online Protection Act (CalOPPA)

Vi understøtter ikke Spor ikke ("DNT"). Spor ikke er en præference, du kan indstille i din webbrowser til at informere websteder om, at du ikke vil blive sporet.

Du kan aktivere eller deaktivere Spor ikke ved at besøge siden Indstillinger eller Indstillinger i din webbrowser.

Dine databeskyttelsesrettigheder i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR)

Hvis du er bosiddende i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EEA), har du visse databeskyttelsesrettigheder. shijiazhuang ningshao imp & exp co., ltd sigter mod at tage rimelige skridt for at give dig mulighed for at rette, ændre eller begrænse brugen af dine personlige data.

Hvis du ønsker at blive informeret om, hvilke personlige data vi har om dig, og hvis du vil have dem fjernet fra vores systemer, bedes du kontakte os.

Under visse omstændigheder har du følgende databeskyttelsesrettigheder:

  • Retten til adgang eller de oplysninger, vi har om dig. Når det er muligt, kan du få adgang til eller anmode om sletning af dine personlige data direkte i sektionen for kontoindstillinger. Hvis du ikke selv er i stand til at udføre disse handlinger, bedes du kontakte os for at hjælpe dig.

  • Retten til berigtigelse. Du har ret til at få rettet dine oplysninger, hvis disse oplysninger er unøjagtige eller ufuldstændige.

  • Retten til at gøre indsigelse. Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.

  • Retten til begrænsning. Du har ret til at anmode om, at vi begrænser behandlingen af dine personlige oplysninger.

  • Retten til dataportabilitet. Du har ret til at blive forsynet med en kopi af de oplysninger, vi har om dig i et struktureret, maskinlæsbart og almindeligt anvendt format.

  • Retten til at trække samtykke tilbage. Du har også ret til at trække dit samtykke tilbage når som helst, hvor shijiazhuang ningshao imp & exp co., ltd påberåbte dig dit samtykke til at behandle dine personlige oplysninger.

Bemærk, at vi muligvis beder dig om at bekræfte din identitet, inden du svarer på sådanne anmodninger.

Du har ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed over vores indsamling og brug af dine personlige data. For mere information, kontakt din lokale databeskyttelsesmyndighed i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EEA).

Service-udøvere

Vi ansætter muligvis tredjepartsfirmaer og enkeltpersoner til at lette vores service ("serviceudbydere"), levere tjenesten på vores vegne, udføre service-relaterede tjenester eller hjælpe os med at analysere, hvordan vores service bruges.

Disse tredjeparter har kun adgang til dine personlige data til at udføre disse opgaver på vores vegne og er forpligtet til ikke at videregive eller bruge dem til noget andet formål.

Analytics

Vi bruger muligvis tredjeparts serviceudbydere til at overvåge og analysere brugen af vores service.

  • Google Analytics

    Google Analytics er en webanalysetjeneste, der tilbydes af Google, der sporer og rapporterer webstedstrafik. Google bruger de indsamlede data til at spore og overvåge brugen af vores service. Disse data deles med andre Google-tjenester. Google kan bruge de indsamlede data til at kontekstualisere og personliggøre annoncer fra sit eget annoncenetværk.

    Du kan fravælge at have gjort din aktivitet på Tjenesten tilgængelig for Google Analytics ved at installere Google Analytics opt-out browser-tilføjelsen. Tilføjelsen forhindrer Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) i at dele oplysninger med Google Analytics om besøgsaktivitet.

    For mere information om Googles fortrolighedspraksis, besøg Googles webside om privatliv og vilkår: https://policies.google.com/privacy?hl=da

Adfærdsmæssig remarketing

shijiazhuang ningshao imp & exp co., ltd bruger remarketingtjenester til at annoncere på tredjepartswebsteder til dig, efter at du har besøgt vores service. Vi og vores tredjepartsleverandører bruger cookies til at informere, optimere og vise annoncer baseret på dine tidligere besøg på vores service.

  • Google Ads (AdWords)

    Google Ads (AdWords) -marketingtjeneste leveres af Google Inc.

    Du kan fravælge Google Analytics til displayannoncering og tilpasse Google Displaynetværk-annoncer ved at gå til siden Google Ads-indstillinger: http://www.google.com/settings/ads

    Google anbefaler også at installere Google Analytics Opt-out Browser Add-on - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - til din webbrowser. Google Analytics Opt-out Browser Add-on giver besøgende mulighed for at forhindre deres data i at blive indsamlet og brugt af Google Analytics.

    For mere information om Googles fortrolighedspraksis, besøg Googles webside om privatliv og vilkår: https://policies.google.com/privacy?hl=da

Links til andre websteder

Vores service kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os. Hvis du klikker på et tredjepartslink, vil du blive dirigeret til denne tredjeparts websted. Vi anbefaler dig kraftigt at gennemgå fortrolighedspolitikken for hvert websted, du besøger.

Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, fortrolighedspolitikker eller praksis på tredjepartswebsteder eller -tjenester.

Børns privatliv

Vores service henvender sig ikke til nogen under 18 år ("Børn").

Vi indsamler ikke bevidst personligt identificerbare oplysninger fra personer under 18 år. Hvis du er forælder eller værge, og du er opmærksom på, at dit barn har givet os personlige oplysninger, bedes du kontakte os. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har indsamlet personlige data fra børn uden verifikation af forældrenes samtykke, tager vi skridt til at fjerne disse oplysninger fra vores servere.

Ændringer i denne fortrolighedspolitik

Vi kan have vores fortrolighedspolitik fra tid til anden. Vi underretter dig om ændringer ved at offentliggøre den nye fortrolighedspolitik på denne side.

Vi giver dig besked via e-mail og / eller en fremtrædende meddelelse om vores service, inden ændringen træder i kraft og "ikrafttrædelsesdatoen" øverst i denne fortrolighedspolitik.

Du tilrådes at gennemgå denne fortrolighedspolitik med jævne mellemrum for eventuelle ændringer. Ændringer i denne fortrolighedspolitik er effektive, når de er lagt ud på denne side.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om denne fortrolighedspolitik, bedes du kontakte os:

  • Via e-mail: ns@nscooker.com